Lufthavne i Danmark

Kastrup/Københavns Lufthavne:

Har du mistet genstanden ombord på flyet, eller drejer det sig om en kuffert, henvises til det pågældende flyselskab.

Hvis du har mistet en genstand i lufthavnen, kan du enten henvende dig til en af informationsskrankerne eller søge efter den her: Liste over indkomne ting i Københavns Lufthavne fra de seneste 30 dage. Der kan gå nogle dage før det du har tabt, bliver fundet og registreret i systemet.

Efter opbevaring i 30 dage i lufthavnen sendes hittegods videre til Politiets hittegodskontorer.

Billund Lufthavn:

Ankomstservice opbevarer glemte sager, som er blevet fundet på fly samt i og omkring Billund Lufthavn.

Penge, punge og pas bliver afleveret til Politiet hurtigst muligt. Varer, som er købt i forbindelse med en rejse (slik, chokolade, parfume og andre toldpligtige varer), bliver hurtigst muligt afleveret til SKAT.

Resten af det fundne opbevares i ca. fire uger, hvorefter Politiet overtager genstande med serienumre (elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande. Se liste over politiets hittegodskontorer

Herefter bliver resten efter aftale med Politiet afleveret til en velgørenhedsorganisation, som anvender det til et alment nyttigt formål. Det er derfor ikke muligt at komme i besiddelse af disse genstande, efter at de er afleveret til velgørenhedsorganisationen.

Ankomstservice kan kontaktes på telefon 76 50 50 67 mellem kl. 8.00 og 10.00 hver dag.

Aalborg Lufthavn:

Security-administrationen opbevarer glemte sager, som er blevet fundet på fly samt i og omkring Aalborg Lufthavn. De fundne sager opbevares i ca. to uger, hvorefter Politiet overtager genstande med serienumre.

Security administrationen kan kontaktes på mail: hittegods@aal.dk eller telefon 98 17 48 61.

Åbningstid: 8.30  – 17.30 mandag – fredag.

Skriv en kommentar